Draga djeco i roditelji,

Djed Božićnjak će i ove godine svoj dječici uručiti poklone!

Školarci će svoje poklone dobiti na dan podjele organiziranoj u OŠ Vladimira Nazora Potpićan odnosno područnim školama, a za svu ostalu djecu, uključujući djecu koja pohađaju Dječji vrtić Lišnjak i one koji ne pohađaju vrtić, bit će kao i prošle godine organizirana podjela poklona sa prikladnom predstavom i zabavnim programom u sklopu događaja “Mini advent u Pićnu”.

Mini advent u Pićnu održat će se u subotu 17. prosinca sa početkom u 18:00 sati kada započinje uvodni zabavni nastup i prikladna predstava teatra, a sama podjela poklona koje će uručivati Djed Božićnjak počet će u 19:00 sati.

Ukoliko se pokloni ne preuzmu na organiziranoj podjeli, moći će se naknadno preuzeti u Općini Pićan, svakim radnim danom od 07:00 do 15:00 sati, te srijedom od 07:00 do 19:00 sati.

Za djecu koja nisu u vrtiću ili one koji pohađaju neki drugi vrtić, potrebno je provjeriti nalaze li se na popisu za podjelu poklona, te nas možete kontaktirati na broj telefona 052/887-056 ili na e-mail adresu ivana.toncic@pican.hr

Veselimo se Djedu Božićnjaku!