Jučer je, u srijedu 03.08., na veliko oduševljenje naših najmlađih, ponovljeno druženje iz Tupljaka, uz drugi film i drugu lokaciju, ali istu atmosferu. Dječji film „Hrabri mališan 2“ prikazivao se na velikom platnu postavljenom uz crkvu u Svetoj Katarini, sa početkom u 21 sat. Raduje nas da je i u ovom terminu prikazivanja dječjeg filma prisustvovao veliki broj obitelji sa djecom, te nam je posebno drago susresti i ljude koji ne žive na području Pićanštine, a prate naša događanja i uživaju u njima.

Oba prikazivanja dječjih filmova koja su do sada održana na području Općine Pićan u Tupljaku i Svetoj Katarini realizirana su u suradnji sa Turističkom zajednicom središnje Istre u sklopu projekta Kino na otvorenom u središnjoj Istri, te su sve projekcije za posjetitelje besplatne. Stoga se nadamo da će takvih i sličnih projekata biti još više te da će se nastaviti ova ugodna ljetna druženja djece i odraslih na otvorenom.

Na sljedeće druženje pozivamo Vas već iduću nedjelju 14.08. u Pićan na tradicionalnu feštu „Rokova“, gdje će, osim večernjeg zabavnog programa, biti i bogati kulturno-umjetnički, mađioničarski i sportski program za djecu i odrasle. Veselimo se zajedno!