Arhiva objava

ISTRIA300 – Informacija o održavanju utrke i regulaciji prometa na dan 8.10.2022.g.

04. listopada 2022. | Novosti

U subotu, 8. listopada 2022. godine istarskim cestama vozit će se drugo izdanje međunarodnog rekreativnog biciklističkog maratona ISTRIA300. Na utrci će sudjelovati oko 1500 domaćih i inozemnih sudionika. Organizaciju utrke potpisuje tvrtka Bike Triangle d.o.o. iz Pule. 

Na prometnicama kojima prolaze biciklisti za vrijeme trajanja utrke na snazi će biti posebna regulacija prometa.

Posebna regulacija će se odvijati i na području Općine Pićan, na dionici Potpićan – Marišće – Perinići – Benazići – Jakačići.

Vrijeme posebne regulacije trajat će u periodu od 10:30 do 12:30 sati. U to vrijeme, cesta Marišće – Benazići će biti zatvorena. U slučaju potrebe, za vrijeme utrke na snazi će biti privremena regulacija prometa koju će vršiti predstavnici MUP-a, a vozila će se toga dana, u dogovoru s organizatorom i predstavnicima policije, propuštati u smjeru utrke vodeći računa o sigurnosti svi sudionika u prometu, tako da će prolazak vozila do npr. Perinića biti moguć, uzbrdo, odnosno u smjeru utrke. Isto tako izlazak vozila iz mjesta Marišće, Perinići i Benazići bi bila na vrhu brda, uvijek u smjeru utrke.

Županijska cesta Benazići – Jakačići će također biti zatvorena od 10:00 do 13:00 sati, ali će se u periodima kada to bude moguće promet propuštati u smjeru utrke, odnosno prema Jakačićima, ali ne i suprotno.

Više informacija možete pronaći ovdje ili na web stranici www.istria300.com.