Arhiva objava

Javno savjetovanje: Odluka o određivanju djelatnosti koje se smatraju komunalnim djelatnostima

13. studenoga 2019. | Novosti, Savjetovanja s javnošću

Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o određivanju djelatnosti koje se smatraju komunalnim djelatnostima.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o određivanju djelatnosti koje se smatraju komunalnim djelatnostima.

Opis savjetovanja: Ovom se Odlukom određuju djelatnosti koje se, osim djelatnosti utvrđenih zakonom kojim se uređuje komunalno gospodarstvo, smatraju komunalnim djelatnostima na području Općine Pićan.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o određivanju djelatnosti koje se smatraju komunalnim djelatnostima, upisivanjem svojih komentara. Javno savjetovanje možete pogledati na sljedećoj web stranici: https://www.proracun.hr/Home/Savjetovanje/841daba6-d146-4daf-be5f-cb7d07f43a41

Savjetovanje je otvoreno do: 06.12.2019.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.