Arhiva objava

Obavijest o radu sa strankama od 16.11.2021.g.

16. studenoga 2021. | Novosti

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 12. studenoga 2021. godine, uvedena je posebna sigurnosna mjera obveznog testiranja na virus COVID-19 za sve službenike i namještenike u lokalnoj samoupravi, kao i za sve stranke koje dolaze u službene prostorije.

Testiranje nije obvezno za osobe koje ispunjavaju uvjet cijepljenja ili preboljenja bolesti COVID-19.

Dokazivanje o negativnom testu, odnosno cijepljenju ili preboljenju obavlja se predočenjem EU digitalne COVID potvrde ili predočenjem drugog odgovarajućeg dokaza o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju sukladno Odluci Stožera CZ RH.

Osobe koje odbiju testiranje odnosno odbiju predočiti EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz, ne mogu ulaziti i boraviti u službenim prostorijama Općine Pićan.

Ukoliko nas posjećujete, prije ulaska u zgradu, pričekajte u prizemlju i nazovite na 052/887-048 ili 099/200-0041. Službenik će doći do Vas, izmjeriti Vam temperaturu i provjeriti COVID potvrdu (ili drugi dokument).

Stranke su tijekom boravka u službenim prostorijama obvezne pridržavati se svih propisanih protuepidemijskih mjera i preporuka:

  • dezinficirajte ruke,
  • obvezni ste nositi masku za lice za svo vrijeme boravka u prostorijama,
  • držite razmak od 2 metra.

Zahvaljujemo Vam na pridržavanju mjera!