Udruga ruralnog turizma Hrvatske organizira radionice u Istri na temu “Seoski turizam i kako ga zajednički promovirati putem Digitalnog kataloga seoskog turizma Republike Hrvatske” prema sljedećem rasporedu:

Datum Grad/općina Lokacija Vrijeme održavanja
8.11. Sveti Vinčenat Kaštel Morosini-Grimani 17 – 19 sati  
09.11.  Novigrad Hotel Maestral 18 – 20 sati
10.11. Pazin Školsko – gradska sportska dvorana 16 – 18 sati
11.11. Labin   Polivalentna dvorana Gradske knjižnice 17 – 19 sati

 

Radionice su namijenjene poljoprivrednim gospodarstvima koja se bave pružanjem ugostiteljskih i turističkih usluga kao što su vinarije, kušaone, izletišta, ruralni objekti za smještaj, farme i sl. Cilj radionica je predstavljanje uloge i važnosti seoskog turizma i njegove promocije, uz istovremenu prezentaciju web aplikacije moj-seoski.hr koja prikuplja podatke o pružateljima usluga seoskog turizma za prvi Digitalni katalog seoskog turizma RH. Upisom u Digitalni katalog, korisnici stječu pravo besplatne promocije na domaćem i inozemnim tržištima posredstvom web portala hrvatska.hr Hrvatske turističke zajednice.

Radionicu pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta provodi Aleksandra Kuratko Pani, voditeljica Udruge ruralnog turizma Hrvatske. Više o  Udruzi možete  pronaći na www.idemonaselo.hr, a o radionicama u Istri na https://idemonaselo.hr/clanovi/urth-edukativne-radionice-istra/?portfolioCats=146.

Prijave za Labin:

Prijava je moguća putem e-maila: info@lag-istcnaistra.hrudruga.rth@gmail.com ili putem web prijave ovdje.

Zbog epidemiološke situacije svoj dolazak potrebno je najaviti najkasnije do srijede 10. studenog 2021. godine do 15 sati!

Nastavno na trenutnu epidemiološku situaciju za prisustvovanje na radionici potrebno je imati EU digitalnu COVID potvrdu, potvrdu o preboljenju, cijepljenju ili negativni test ne stariji od 72 sata.