Arhiva objava

Anketa za ocjenjivanje službenika Jedinstvenog upravnog odjela Općine Pićan

17. veljače 2022. | Novosti

Poštovani sugrađani,

Vaše mišljenje nam je izuzetno važno i upravo iz tog razloga pripremili smo ANKETU za ocjenjivanje načelnika i službenika Jedinstvenog upravnog odjela Općine Pićan.

Prikupljeni podaci poslužit će nam kao podloga za napredovanje u nastojanjima da rad Općinske uprave bude što efikasniji, otvoreniji i kvalitetniji.

Pozivamo Vas da ispunite anketu i izrazite svoje prijedloge, primjedbe, kritike ili pohvale na naš rad, te ocijenite stručnost službenika, kvalitetu obavljenog posla, brzinu rješavanja predmeta, odnos prema strankama, informativnost i općenito zadovoljstvo radom Jedinstvenog upravnog odjela. 

Podaci prikupljeni putem ovog obrasca za ocjenjivanje službenika Jedinstvenog upravnog odjela Općine Pićan ne objavljuju se javno, te se koriste isključivo za potrebe unapređenja rada načelnika i službenika Općine Pićan. Ime i prezime osobe koja ispunjava anketu je obvezan podatak koji neće biti objavljen javno. Anonimni obrasci neće se uzimati u obzir.

Obrazac možete poslati na e-mail martina.bilic@pican.hr, poštom na adresu Općine Pićan, Pićan 40, 52332 Pićan ili predati osobno u Jedinstveni upravni odjel.

Obrazac nam možete dostaviti tijekom ili nakon rješavanja pojedinog predmeta, kao i u bilo kojem za Vas prikladnom trenutku tijekom godine, a obrazac će se trajno nalaziti u rubrici Tijela Općine Pićan – Jedinstveni upravni odjel.

Anketa za ocjenjivanje službenika