Arhiva objava

Javno savjetovanje: Odluka o mjerilima za financiranje djelatnosti predškolskog odgoja

14. travnja 2023. | Savjetovanja s javnošću

Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o mjerilima za financiranje djelatnosti predškolskog odgoja.

Ovom Odlukom uređuju se mjerila za osiguravanje sredstava za rad Dječjeg vrtića „Lišnjak“ Pićan, čiji je osnivač Općina Pićan (u daljnjem tekstu: Općina) i mjerila za sudjelovanje roditelja/skrbnika u ekonomskoj cijeni programa Dječjeg vrtića „Lišnjak“ Pićan (u daljnjem tekstu: Vrtić).

Dokument za savjetovanje moguće je pogledati ovdje.

Pozivamo zainteresiranu javnost da sudjeluje u donošenju Odluke o mjerilima za financiranje djelatnosti predškolskog odgoja, dostavljanjem ispunjenog obrasca sa svojim komentarima, mišljenjima, prijedlozima i/ili primjedbama na e-mail adresu martina.bilic@pican.hr ili na adresu Općina Pićan, Pićan 40, 52332 Pićan. Obrazac možete preuzeti ovdje.

Savjetovanje je otvoreno od 14. do 23. travnja 2023. godine.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Anonimni, uvredljivi ili irelevantni komentari neće se objaviti.

Ukoliko ne želite da Vaši osobni podaci (ime i prezime) budu javno objavljeni, molimo da to jasno istaknete pri slanju obrasca, u suprotnom će se smatrati da dajete privolu za obradu i objavu osobnih podataka za potrebe provedbe javnog savjetovanja.