Arhiva objava

Javno savjetovanje: Odluka o mjestima i uvjetima trgovine na malo izvan prodavaonica na području Općine Pićan

26. travnja 2024. | Novosti, Savjetovanja s javnošću

Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o mjestima i uvjetima trgovine na malo izvan prodavaonica na području Općine Pićan.

Ovom Odlukom propisuju se mjesta na kojima se može obavljati trgovina na malo na određene načine izvan prodavaonica, propisuje vanjski izgled prodajnih objekata i uvjeti za obavljanje trgovine na malo izvan prodavaonica.

Dokument za savjetovanje moguće je pogledati OVDJE.

Pozivamo zainteresiranu javnost da sudjeluje u donošenju Odluke o mjestima i uvjetima trgovine na malo izvan prodavaonica na području Općine Pićan dostavljanjem ispunjenog obrasca sa svojim komentarima, mišljenjima, prijedlozima i/ili primjedbama na e-mail adresu martina.bilic@pican.hr ili na adresu Općina Pićan, Pićan 40, 52332 Pićan. Obrazac možete preuzeti OVDJE.

Savjetovanje je otvoreno od 26. travnja do 05. svibnja 2024. godine.

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.

Anonimni, uvredljivi ili irelevantni komentari neće se objaviti.