Arhiva objava

Javno savjetovanje: Pravilnik o stipendiranju Općine Pićan

25. srpnja 2022. | Savjetovanja s javnošću

Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Pravilnika o stipendiranju Općine Pićan.

Razlozi donošenja novog Pravilnika o stipendiranju učenika i studenata s područja Općine Pićan koji je donesen 2018. godine, a nadopunjen 2021. godine, očituju se u nastojanjima da se postupak dodjele stipendije pojednostavi, a stipendistima pruže bolji uvjeti. Najvažnije promjene koje uvodi novi Pravilnik o stipendiranju iznesene su u obrazloženju nacrta prijedloga Pravilnika.

Dokument za savjetovanje moguće je pogledati ovdje.

Pozivamo zainteresiranu javnost da sudjeluje u donošenju Pravilnika o stipendiranju Općine Pićan, dostavljanjem ispunjenog obrasca sa svojim komentarima, mišljenjima, prijedlozima i/ili primjedbama na e-mail adresu martina.bilic@pican.hr ili na adresu Općina Pićan, Pićan 40, 52332 Pićan. Obrazac možete preuzeti ovdje.

Savjetovanje je otvoreno od 25. srpnja do 25. kolovoza 2022. godine.

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Anonimni, uvredljivi ili irelevantni komentari neće se objaviti.

Ukoliko ne želite da Vaši osobni podaci (ime i prezime) budu javno objavljeni, molimo da to jasno istaknete pri slanju obrasca, u suprotnom će se smatrati da dajete privolu za obradu i objavu osobnih podataka za potrebe provedbe javnog savjetovanja.