Arhiva objava

Javno savjetovanje: Program potpora za poticanje razvoja poduzetništva na području Općine Pićan za 2023.g.

11. rujna 2023. | Savjetovanja s javnošću

Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Programa potpora za poticanje razvoja poduzetništva na području Općine Pićan za 2023.g.

Predmet ovog Programa je poticanje razvoja malog gospodarstva kroz dodjelu bespovratnih sredstava namijenjenih za poticanje novoosnovanih subjekata malog gospodarstva. Ciljevi ovog Programa su razvoj gospodarstva na području Općine Pićan, jačanje konkurentnosti poduzetnika na tržištu i poticanje pokretanja novih poslovnih procesa.

Dokument za savjetovanje moguće je pogledati ovdje.

Pozivamo zainteresiranu javnost da sudjeluje u donošenju Programa potpora za poticanje razvoja poduzetništva na području Općine Pićan za 2023.g., dostavljanjem ispunjenog obrasca sa svojim komentarima, mišljenjima, prijedlozima i/ili primjedbama na e-mail adresu martina.bilic@pican.hr ili na adresu Općina Pićan, Pićan 40, 52332 Pićan. Obrazac možete preuzeti ovdje.

Savjetovanje je otvoreno od 11. rujna do 11. listopada 2023. godine.

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Anonimni, uvredljivi ili irelevantni komentari neće se objaviti.

Ukoliko ne želite da Vaši osobni podaci (ime i prezime) budu javno objavljeni, molimo da to jasno istaknete pri slanju obrasca, u suprotnom će se smatrati da dajete privolu za obradu i objavu osobnih podataka za potrebe provedbe javnog savjetovanja.