Arhiva objava

Jednokratne nagradne stipendije – podsjetnik za stipendiste

21. srpnja 2023. | Odgoj i obrazovanje

Podsjećamo stipendiste Općine Pićan da mogu, sukladno članku 27. Pravilnika o dodjeljivanju stipendija učenicima i studentima s područja Općine Pićan (“Službene novine Općine Pićan” br. 11/22) podnijeti zahtjev za isplatu jednokratne nagradne stipendije.

Stipendisti koji su u prethodnoj godini školovanja odnosno studiranja postigli ukupan prosječan uspjeh ocjena iz predmeta koje su polagali u prethodnoj godini:

  • studenti od 4,00 do 4,49
  • učenici od 4,50 do 4,99

ostvaruju pravo na jednokratnu nagradnu stipendiju u visini jedne mjesečne stipendije.

Stipendisti koju su u prethodnoj godini školovanja odnosno studiranja postigli ukupan prosječan uspjeh ocjena iz predmeta koje su polagali u prethodnoj godini:

  • studenti od 4,50 do 5,00
  • učenici 5,00

ostvaruju pravo na jednokratnu nagradnu stipendiju u visini jednogodišnje stipendije.

Pravo se ostvaruje na temelju pisanog zahtjeva stipendista uz odgovarajuću dokumentaciju (prijepis ocjena iz predmeta sa prethodne školske odnosno akademske godine i potvrda o prebivalištu ili preslika važeće osobne iskaznice).

Pravo na jednokratnu nagradnu stipendiju može se ostvariti samo jednom godišnje, nakon završene godine školovanja ili studiranja, a najkasnije do kraja godine.

Zahtjevi se mogu podnositi putem e-maila martina.bilic@pican.hr ili osobno u prostorijama Općine Pićan, Pićan 40, 52332 Pićan, najkasnije do 31. kolovoza 2023. godine.

Za sve dodatne informacije, slobodno se obratite pročelnici JUO Martini Bilić na br. mobitela 099/200-0041, telefona 052/887-054 ili na gore navedeni e-mail.