Katalog ponude Pićanštine

ARTISANA

PONUDA

OPG Carić osnovan je 2013.godine kada je Danijel odlučio posvetiti se isključivo poljoprivredi. 2016.u OPG-u mu se priključuje supruga Helena, te se bave proizvodnjom i prodajom jagoda i sezonskog povrća te žitarica. 2020.započinju preradu žitarica i proizvodnju brašna i tjestenine, te im se 2023. u proizvodnji pridružuje jedna zaposlenica.

U ponudi OPG-a Carić mogu se naći integralna brašna, grizevi i sušene tjestenine, s naglaskom na proizvode od pira. Također, po narudžbi isporučuju brzo smrznute tradicionalne tjestenine kao što su fuži, njoki, pljukanci, ravioli…

U toku svibnja i lipnja OPG Carić u ponudi ima jagode, dok je od lipnja do rujna na adresi OPG-a  postavljen samoposlužni štand sa sezonskim povrćem i lubenicama.

KONTAKT

OPG CARIĆ

Runki 14, Potpićan

DANIJEL CARIĆ

Tel. 091 253 3623

E-mail: info@artisana.hr

Web: www.artisana.hr 

AURAELEKTRONIK

PONUDA

MONTAŽA I ODRŽAVANJE ANTENA I TELEVIZORA

Stručni elektromehaničar, smjer elektronika, usmjerenje radio i TV

Montaža i održavanje antena i antenskih sustava, TV uređaja i elektroničkih sklopova vezanih za prijem satelitskih i zemaljskih antenskih signala

KONTAKT

FRANKO LUKEŽ

Rimanići 76, Pićan

Tel. 098 219 906

E-mail: lukezfranko@gmail.com

EL-NIZ d.o.o.

PONUDA

NADZOR, MONTAŽA I ODRŽAVANJE ELEKTROENERGETSKIH POSTROJENJA

Uže specijalizirani za usluge nadzora, montaže, zavarivanja, održavanja i puštanja u pogon aluminijskih oklopljenih vodova, niskog ili srednjeg napona u elektroenergetskim postrojenjima diljem svijeta. 

KONTAKT

Lukeži 93A, Pićan

ANDRIJA LUKEŽ

Tel. 095 447 7889

E-mail: info@el-niz.com

Web: www.el-niz.com

ETRADEX d.o.o.

ETRADEX d.o.o. obiteljska je tvrtka utemeljena 1977. godine kao elektro-bravarska izrada Smoković “ELBIS”. Nakon 13 godina rada i mnogo proizvedenih elektro ormarića, ELBIS je narastao na 1.300 m2 poslovnog prostora te je zapošljavao 10 radnika. U to doba spadao je u nekoliko najvećih obrtničkih radiona u bivšoj općina Labin. Početkom 90.-tih godina, širenjem poslovnog spektra djelovanja, mijenja se organizacijski oblik društva i iz obrta nastaje d.o.o. pod novim imenom – ETRADEX. Društvo počinje širite svoju djelatnost ulaganjem u posao distribucije goriva i lož ulja, motornih ulja, maziva i rezervnih dijelova za osobne automobile i teretna vozila te ulaganjem u distribuciju duhanskih prerađevina, gradeći pritom svo vrijeme sa svojim poslovnim partnerima partnerske odnose.

ETRADEX poslovnica Elbis proizvodi različitu metalnu galanteriju: elektroormare,vrata sa okvirom,metalni namještaj, police za trgovine, skladišne police, garderobne ormare  , metalna kućišta. Izrada po narudžbi raznih metalnih konstrukcija po mjeri. Vršimo usluge rezanja,savijanja,varenja i plastifikaciju limova i profila.

U Poduzetničkoj zoni Pićan(Potpićan) dajemo u zakup poslovne prostore prilagođene proizvodnim tvrtkama.

ETRADEX poslovnica Autocentar Žminj pruža kompletnu uslugu prodaje novih i rabljenih automobila, servisa i održavanja osobnih i dostavnih vozila kroz ponudu široke palete rezervnih dijelova, motornih ulja, maziva i svega ostalog iz autoprograma.

ETRADEX Autocentar Žminj ovlašteni je trgovac i serviser za FIAT i NISSAN motorna vozila. 

ETRADEX Autocentar Žminj dugogodišnji je distributer CASTROL motornih ulja i maziva kao i INA mazivih sredstava te može u svakome trenutku ponuditi kompletnu paletu proizvoda tih i drugih poznatih svjetskih proizvođača. Također, nudimo kompletnu ponudu rezervnih djelova i guma renomiranih svjetskih proizvođača kao što su Michelin, Sava, Kleber, Falken, Continental, za sva ostala vozila i poljoprivredne strojeve

KONTAKT

Benazići 99, Pićan

NENAD SMOKOVIĆ

Tel. 098 334 797 / 052 850 600  

E-mail: etradex@etradex.hr

 Web: www.etradex.hr

FERCOOP d.o.o.

PONUDA

Proizvodnja i otkup baliranog sijena, te prijevoz robe u domaćem i inozemnom prijevozu

– prijevoz robe

– najam muzičke opreme i rasvjete

– DJ usluge (vjenčanja, eventi…) 

KONTAKT

Kukurini 16, Pićan

NIKOLA BAĆAC

Tel. 091 1507 662 / 091 1869 105

E-mail: bacacferuco@gmail.com

GRŽINIĆ d.o.o.

PONUDA

Knjigovodstveno-financijski servis

 

 

 

 

KONTAKT

Kukurini 6, Pićan

IVO GRŽINIĆ

Tel. 098 163 6752

E-mail: grzinic@grzinic.com

Web: www.grzinic.com

KAROCIN d.o.o.

PONUDA

ODRŽAVANJE I POPRAVAK MOTORNIH VOZILA

Poduzeće KAROCIN započelo je s radom 1980. godine i od tada posluje na lokaciji Sv. Katarina, Pićan. Kroz godine poslovanja naš rad je konstantno pratio napredak u tehnologiji rada kao i dolaske novih materijala. U okviru svoje ponude nudimo autolakirerske i autolimarske radove,industrijska lakiranja tekućim bojama te lakiranje plovila. Zapošljavamo 5 radnika koji svojim stručnim znanjem nude  pregršt zanimljivih ideja pri popravku Vašeg limenog ljubimca. U sklopu moderno opremljene radione na istoj adresi djeluje i trgovina s kompletnim asortimanom autolakirerskog materijala, boja, lakova, sredstava za pranje, polir pasti  zaštitne opreme i autodijelova po narudžbi. Dugogodišnje iskustvo daje Vam garanciju da nam se s povjerenjem obratite jer vam nudimo kvalitetnu uslugu na vrhunskoj razini.

– Industrijska lakiranja

– Autolimarske poslove

– Popravak i lakiranje brodica

– Izvlacenje težih karambola na originalne tvorničke mjere

– Pripremu i lakiranje vozila

– Poliranje vozila

– Nabava originalnih i zamjenskih dijelova za sve marke vozila

 

KONTAKT

Sv. Katarina 15, Pićan

ARSEN BULIĆ

Tel. 098 255 392

E-mail: karocin@karocin.hr

 

KONOBA DIŠPET

PONUDA

Konoba Dišpet nalazi se u naselju Most Pićan, uz cestu Pazin-Labin. U blizini je Benkovskog slapa do kojeg se od konobe može doći pješice. U zimskim mjesecima otvorena je od četvrtka do nedjelje, dok je u ljetnim mjesecima otvorena svaki dan osim ponedjeljka. Posjet konobi idealan je za obiteljska druženja zbog prostranog igrališta za djecu. 

Obiteljsko okupljanje, proslava ili  poslovni ručak dobar su razlog za posjet Konobe Dišpet, a osim toga nudimo i uslugu cateringa.  U ponudi imamo raznovrsna mesna i riblja jela te jela s domaćom tjesteninom, kao i mnoge domaće deserte. 

KONTAKT

OBRT “ZULIJANI”

Most 1G, Zajci, Potpićan

ELVIS ZULIJANI

Tel. 095 895 2820

E-mail: kdispet@gmail.com

Web: Facebook

KOVA PR, obrt za promidžbu i oglašavanje

PONUDA

AGENCIJA ZA PROMIDŽBU

KOVA PR je agencija za promidžbu i oglašavanje sa sjedištem u Tupljaku. Osim toga, sa svojim suradnicima bavi se internetskim portalima, promocijom, marketingom te kreiranjem tekstualnih, audio, video i foto sadržaja za svoje klijente. U stopostotnom vlasništvu ima tri internetska portala: IstraSport, Labinska Komuna i  Kampanja koje čita više od 650 tisuća različitih posjetitelja. Osim navedenim, agencija KOVA PR bavi se i izradom web stranica, organizacijom sastanaka i poslovnih evenata, kao i konzultiranjem na polju odnosa s javnošću. Također, svojim alatima i programima vrši ispitivanje tržišta za svoje klijente.

KONTAKT

Tupljak 22a, Potpićan

ELVIS URAVIĆ

Tel. 095 390 6733

E-mail: uravic.istrasport@gmail.com / redakcija@kampanja.net / labinskakomuna@gmail.com

Web: www.kovapr.eu

LUKEŽ.D

PONUDA

GRADNJA STAMBENIH I NESTAMBENIH ZGRADA

Obrt „LUKEŽ.D“ je osnovan 1991. godine. Tijekom više od 30 godina poslovanja obrt je stekao iznimno iskustvo u gradnji objekata različite namjene, izvođenju zemljanih radova i radova održavanja okoliša, te se profilirao kao obrt  kojeg odlikuju profesionalnost, poštivanje ugovornih obveza i prilagodljivost pojedinačnim zahtjevima investitora i klijenata.  U obrtu je zaposleno četiri radnika, a kadrovski profil posjeduje tehničko i organizacijsko znanje za izvođenje radova uz primjenu suvremenih dostignuća graditeljske tehnologije.

Osnovne djelatnosti obrta su graditeljstvo, zemljani radovi i održavanje okoliša i to: izvođenje radova u niskogradnji, visokogradnji te rekonstrukcija i adaptacija svih vrsta objekata, izvođenje zemljanih radova i održavanje okoliša.

Obrt raspolaže sljedećim vozilima i strojevima:

Kamion MAN nosivosti  8000 kg sa dizalicom, kamion Renault Master nosivosti 1500 kg; Kombinirka CAT 428C; mini bager CAT 301.7D; bager gusjeničar CAT 308D; damper Thwaites Mach 474; valjak HAMM HD 12W; Traktor i malčer; mini damper Yanmar; kran dizalica; RIDER Husqvarna; samohodne kosilice i trimeri

KONTAKT

Doline 32,  Montovani, Pićan

DRAŽEN LUKEŽ

Tel. 098 366 256

E-mail: drazenlukez@hotmail.com

 

O.M.P. D.O.O.

PONUDA

društvo s ograničenom odgovornošću za obradu metala i plastike

osnovna djelatnost: 3109 – Proizvodnja ostalog namještaja

KONTAKT

Industrijska zona Pićan 108, Potpićan

SINIŠA SERGO

E-mail: omp.doo@gmail.com

OPG ALEN ANIČIĆ

PONUDA

OPG Aničić bavi se pčelarstvom, proizvodnjom meda i mednih proizvoda. Pčelari se sa 60-70 pčelinjih zajednica koje su stacionirane u podnožju mjesta Pićan. Po potrebi u ljetnim mjesecima pčelinje zajednice se sele pretežno u Gorski Kotar, Vrbovsko i dr. ovisno o vremenskim uvjetima.

 Prodaja meda – vrsta meda ovisi od godine do godine. Obično je u ponudi med od bagrema, cvjetni med, medun, med od lipe, med od bršljana.

KONTAKT

Pićan 64, Pićan

ALEN ANIČIĆ

Tel. 095 9130 535

E-mail: alen.anicic@gmail.com

OPG ANTONIO JAKAČIĆ

PONUDA

DJELATNOST PRUŽANJA USLUGA MALČIRANJA I OSTALIH USLUGA

OPG Antonio Jakačić osnovan je 2021. godine sa sjedištem u Pićnu.

OPG vrši usluge:
– malčiranja (krčenja) s malčerom i/ili kranskim malčerom (rušenje drveća, zapuštena zemljišta, zarasle livade, voćnjaci, maslinici i druge površine)
– čišćenje, košnja i održavanje zelenila i zelenih površina
– frezanje tla za pripremu sjetve i sadnje

KONTAKT

Pićan 70B, 52332 Pićan

ANTONIO JAKAČIĆ

Tel: 091 816 8033

E-mail: antonio.jakacic1@gmail.com

 

OPG PERINIĆ

PONUDA

OPG Perinić bavi se proizvodnjom vina i maslinovog ulja. Kombinirajući tradicionalne metode sa suvremenim tehnologijama stvaramo vina bogata okusom i mirisom. U ponudi imamo bijela, crna vina i rose a posebnu pažnju posvećujemo i proizvodnji pjenušca. Osim vina u svojoj ponudi imamo i maslinovo ulje dobiveno tradicionalnom metodom prerade što rezultira visokokvalitetnim proizvodom bogatog okusa i nutritivnih vrijednosti. Ponosni smo na naše proizvode koji osvajaju nepce i zdravlje naših kupaca.

KONTAKT

Kukurini, Perinići 33B

ANDREA BAĆAC

Tel. 099 2869 134

E-mail: andrea.bacac@gmail.com 

OPG SMOKOVIĆ SILVANO

PONUDA

Maslinovo ulje

Sadnice starih maslina od 27 do 30 godina

Cijena prema dogovoru, ovisi o količini

 

KONTAKT

Bolobani 86/B, Potpićan

SILVANO SMOKOVIĆ

Tel. 098 391 806

E-mail: smokovic.silvano1@gmail.com

PEDENA

PONUDA

Osnovna djelatnost: 68.20 Iznajmljivanje i upravljanje vlastitim nekretninama ili nekretninama uzetima u zakup

Nudimo smještaj za radnike, u hostelu “Pedena” na adresi Rudarska 8, Potpićan. U ponudi imamo apartmane, sobe s wc-om i sobe sa zajedničkim wc-om. U hostelu se nalazi velika zajednička kuhinja i prostorija za druženje s velikim TV-om.

KONTAKT

Pićan 69B, Pićan

ANASTAZIJA TEŽAK

Tel. 095 537 5472

E-mail: tezakanas3@gmail.com

 

perinić d.o.o.

PONUDA

Tvrtka Perinić d.o.o. osnovana je 2010. godine, bavi se proizvodnjom ulja preradom vlastitih i tuđih maslina. Prerada maslina obavlja se u suvremeno opremljenoj uljari kapaciteta prerade 1000 kg/h. Minimalna količina koja se može preraditi je 200 kg da bi se dobilo ulje od vlastitih maslina. Za manje količine moguće je napraviti zamjenu za gotovo maslinovo ulje. Po želji korisnika dobiveno se ulje može filtrirati od zaostalih mikro čestica putem posebnog filtera. S obzirom da se radi o sezonskoj djelatnosti tvrtka svoju djelatnost obavlja u razdoblju od mjeseca listopada do prosinca.

KONTAKT

Kukurini, Perinići 33B

ANDREA BAĆAC

Tel. 099 2869 134

E-mail: andrea.bacac@gmail.com 

Web: www.perinic.hr 

PRO LUKING D.O.O.

PONUDA

GRAĐEVINSKI SEKTOR

Tvrtka je osnovana 2022.Vlasnik tvrtke je Dalibor Lukež sa 20 godina iskustva u vođenju, organizaciji i izvođenju svih vrsta građevinsko-obrtničkih radova u visokogradnji i niskogradnji. Tvrtka ima ovlaštenje za izvođenje svih građevinsko-obrtničkih radova kompletno do Uporabne dozvole.

Izvođenje građevinsko-obrtničkih radova u visokogradnji i niskogradnji.Projektiranje, ishođavanja građevinske dozvole, izrada detaljnih troškovnika za izvođenje svih vrsta radova. Izvođenje rekonstrukcije i adaptacije objekata u visokogradnji i niskogradnji.Vršimo i vođenje projekata za domaće i strane klijente od projektiranja do uporabne dozvole.Vršimo i nadzor izvođenja građevinsko-obrtničkih radova visokogradnje i niskogradnje.

KONTAKT

Orič 33A, Pićan

DALIBOR LUKEŽ

Tel. 091 603 8504

E-mail: dalibor@proluking.hr / info@proluking.hr

 

ROCKWOOL ADRIATIC D.O.O.

PONUDA

PROIZVODNJA KAMENE VUNE

Tvrtka  ROCKWOOL Adriatic je dio ROCKWOOL Grupe koja je vodeća u svijetu za rješenja na bazi kamene vune. Kamena vuna je svestran materijal koji se temelji na jednom od prirodnih resursa – vulkanskoj stijeni. Sjedište tvrtke kao i tvornica je u Pićnu u Istri a prodajni ured je u Zagrebu. Zapošljava direktno i indirektno više od 450 ljudi.

Paleta naših proizvoda odgovara raznim potrebama u svijetu te istovremeno potiče na smanjenje ugljičnog otiska svih onih koji koriste naš proizvod ili surađuju s nama. 

Naša stručnost omogućuje nam da se uhvatimo u koštac s najvećim izazovima današnjice na području održivosti i razvoja, bilo da se radi o potrošnji energije, zagađenju bukom, otpornosti na požar, nestašici vode, ili poplavama.

Naša rješenja na bazi kamene vune uključuju: izolacije za zgrade, sustave za zvučnu izolaciju stropova, vanjske fasadne sustave i obloge, hortikulturna rješenja, specijalna vlakna za industrijsku uporabu, izolaciju koja se primjenjuje u procesnoj industriji te pomorskoj i offshore djelatnosti. 

Naši se izolacijski proizvodi temelje na inovativnom tehnološkom procesu što nas danas čini vodećim proizvođačem izolacije od kamene vune.

ROCKWOOL izolaciju od kamene vune možete pronaći u svim specijaliziranim i bolje opremljenim trgovinama građevinskog materijala. Nemamo direktnu maloprodaju, već sva prodaja ide preko naših distributera. 

www.rockwool.com/hr/kontakti/pronadi-najblizeg-distributera/

www.rockwool.com/hr/brosure-i-dokumentacija/brosure-i-katalozi/ 

KONTAKT

Poduzetnička zona Pićan Jug 130, Zajci, Potpićan

FILIP ŠANTIĆ

Tel. 099 311 6281

E-mail: prodaja@rockwool.com

 Web: www.rockwool.com/hr/ 

TIM, obrt za čišćenje

PONUDA

DJELATNOST ČIŠĆENJA ZGRADA I OBJEKATA TE OSTALE DJELATNOSTI ČIŠĆENJA

Mali, novoosnovani obrt koji nudi usluge čišćenja i održavanja, otvoren 2023. godine. Prati novitete na tržištu i ulaže u nova znanja.

Nudimo čišćenje poslovnih prostora, zgrada, kuća, kuća za odmor, apartmana, ali i dubinsko čišćenje namještaja, tepiha, vozila. U ponudi imamo i visokotlačno čišćenje.

KONTAKT

Marinjaši 32, Pićan

TEA BRENKO

Tel. 095 912 6850

E-mail: timzaciscenje@gmail.com

 

TRANSPORT ARMANDO

PONUDA

Tvrtka Transport Armando bavi se međunarodnim cestovnim transportom robe više od trideset godina. Mala obiteljska tvrtka koja radi na ispunjenju potreba klijenata putem kontinuiranog razvoja usluga, uvođenjem novih tehnologija i stalnim ulaganjem u vlastiti vozni park. 

U mogućnosti smo obaviti kompletan ili djelomičan transport robe na području cijele Europe. Uz osnovnu djelatnost transporta u ponudi imamo i mogućnost unutarnjeg ili vanjskog skladištenja robe široke potrošnje. Svojim klijentima također nudimo različita distribucijska i logistička rješenja. Širokim rasponom transportnih usluga jamčimo kvalitetu, učinkovitost i pouzdanost.

KONTAKT

Pićan 70a, Pićan

NINO JAKAČIĆ

Tel. 091 486 9309

E-mail: nino@transport-armando.hr  /  transport-armando@pu.t-com.hr 

 Web: https://www.transport-armando.hr/ 

TRANSPORTI RUNKO d.o.o.

PONUDA

CESTOVNI PRIJEVOZ ROBE

Transporti Runko d.o.o. posluje od 1993. godine i bavi se uslugom prijevoza u cestovnom prometu na domaćem i inozemnom tržištu.

 Nudi uslugu prijevoza u međunarodnom i domaćem transportu rasutog i paletiranog tereta. 

KONTAKT

Marišće 46B, Potpićan

SEBASTIJAN RUNKO

Tel. 091 1869 320

E-mail: info@transporti-runko.hr / sebastijan@transporti-runko.hr 

ULIKA ART

PONUDA

Obrt Ulika Art osnovan je 2006. i bavi se obradom drva.  

Specijaliziran je za unutarnje uređenje kuća, izradu sobnih vrata i kuhinja modernog stila.

 

KONTAKT

Pićan 64, Pićan

MORENO ANIČIĆ

Tel. 091 549 1230

E-mail: moreno.anicic@gmail.com

UPSKILL LAB d.o.o.

PONUDA

Upskill Lab pruža usluge savjetovanja u poslovanju i upravljanju s posebnim naglaskom na ljude – kako izgraditi izvrsnost u upravljanju talentima, organizacijskom kulturom i radnim okruženjem.

Ponuda uključuje usklađivanje procesa i politika upravljanju ljudima s poslovnom strategijom:
• razvoj organizacije
• procjena i razvoj vodstva
• procjena i razvoj mladih HR stručnjaka
• razvoj i implementacija strategije upravljanja ljudskim resursima
• upravljanje promjenama
• razvoj i implementacija inicijativa povećanja angažmana i zadovoljstva zaposlenika
• razvoj i implementacija strategija privlačenja, zapošljavanja i nagrađivanja
• interim HR management

KONTAKT

Lukeži 87, Pićan

VERA ČUBRANIĆ BOCAK

Tel. 099 495 2223

E-mail: vera.cubranic.bocak@outlook.com 

 

VV MONT

PONUDA

20 godina iskustva kao glavni montažer u velikom kolektivu, rad na velikim projektima pri izgradnji hotela, trgovačkih centara…

U ponudi imam osim same usluge montaže stolarije i mogućnost kompletnog odrađivanja usluge od izmjere, ponude pa do narudžbe i montaže. 

STOLARIJA – ALU i PVC prozori, klizne stijene, ulazna vrata, garažna vrata, verande

SJENILA – grilje, škure, rolete, venecijaneri, žalozine

KOMARNICI – rolo, fiksni i plisse za prozore i balkonska

KONTAKT

Pićan 44, Pićan

NEVEN VALENTA

Tel. 091 563 7396

E-mail: vvmontaza@gmail.com 

Web: Facebook