Arhiva objava

Konstituirano Općinsko vijeće Općine Pićan

14. lipnja 2021. | Sjednice

Konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Pićan održana je u petak, 11. lipnja 2021.g. u Centru za nematerijalnu kulturu Istre s početkom u 18,30 sati. Sjednici je prisustvovalo svih devet članova.

Općinsko vijeće Općine Pićan u mandatu 2021. do 2025. godine čine predstavnici IDS-a Silvan Juran, Ivan Franković, Daniel Stanić i Valter Fonović, predstavnici s kandidacijske liste grupe birača Mateo Slivar i Daniel Vretenar, predstavnik HSS-a Stefan Šestan, predstavnik SU-Živi zid-Istarski demokrati Branko Ružić i predstavnik HDZ-a Antun Selar.

Izabrani predstavnik HSS-a Silvano Smoković je 01. lipnja 2021.g. stavio mandat u mirovanje iz osobnih razloga, a stranka je istog dana podnijela prijedlog da njegov zamjenik u Općinskom vijeću bude Stefan Šestan.

Imenovani su članovi Mandatne komisije: Silvan Juran, Antun Selar i Ivan Franković, te članovi Komisije za izbor i imenovanja: Daniel Stanić, Antun Selar i Valter Fonović.

Za predsjednika Općinskog vijeća izabran je Daniel Stanić, a za potpredsjednike izabrani su Ivan Franković i Antun Selar.

Vijećnicima se obratio novoizabrani načelnik Dean Močinić koji je čestitao svim vijećnicima na dobivenim mandatima i izrazio želju za zajedničkim donošenjem kvalitetnih odluka u konstruktivnoj raspravi za dobrobit svih građana i ravnomjerni razvoj Općine. 

Usvojene odluke možete pronaći u “Službenim novinama Općine Pićan” br. 5/21 od 14.06.2021.g.