Dragi studenti,

Želimo vam skrenuti pozornost na jedan vrlo zanimljiv i kreativan natječaj na koji se možete prijaviti i ostvariti vrijednu novčanu nagradu u iznosu od 3000 €!

Radi se o projektu “Hrvatska pamet Hrvatskoj” i novoj kategoriji “Mladi vizionar” koju su pokrenuli Poslovni dnevnik i Večernji list u suradnji i na inicijativu Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade s ciljem motiviranja studenata iz ruralnih područja da ostanu u Hrvatskoj i u domovini grade svoju budućnost.

Prilikom prijave, potrebno je dostaviti esej na temu: Moj rodni kraj 2030. – vizija sociološkog, infrastrukturnog, ekonomskog i gospodarskog razvoja, vodeći računa o primjenjivosti projekata, ali i o održivosti.
Upravo je ovaj esej ono što nas je potaknulo da vas informiramo o ovom natječaju, jer vas pozivamo da, ukoliko se prijavljujete, isti esej (koji mora, naravno, biti na temu Pićna) dostavite i nama, pa ćemo mi također odabrati najbolji esej i nagraditi ga iznosom od 150,00 €. Ne samo to, nego ukoliko Vaš esej bude pobjednički na natječaju “Mladi vizionar”, dodijelit ćemo vam jednokratnu novčanu nagradu u iznosu od 300,00 €!

Rok za prijavu na natječaj (i ujedno rok za dostavu eseja u Općinu) je 30. listopada 2023.g. Općini esej dostavljate na e-mail martina.bilic@pican.hr zajedno sa ispisom prijavnice na natječaj “Mladi vizionar”.

Više informacija o natječaju pročitajte ovdje, a prijaviti se možete na ovom LINKU.

Sretno!

Načelnik
Dean Močinić