Arhiva objava

Obavijest o održavanju biciklističke utrke CRO Race

28. rujna 2021. | Novosti

S namjerom promocije Hrvatske kao turističke destinacije, Top sport events d.o.o. šestu godinu organizira međunarodnu biciklističku utrku CRO Race koja će se voziti hrvatskim cestama u razdoblju od 28. rujna do 3. listopada 2021. godine.

Peta etapa utrke u duljini od 150 km na rasporedu je u subotu, 2. listopada 2021. godine sa startom u Rapcu u 10:30 sati i ciljem u Opatiji oko 14:15 sati.

Biciklistička karavana će proći područjem Općine Pićan na navedeni dan oko 11:30 sati (Most Pićan).

Na prometnicama kojima se kreće utrka, bit će na snazi privremena regulacija prometa dijela javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije.

Budući da trase utrke voze većinom po državnim cestama i glavnim prometnim rutama, napominjemo kako će kompletan promet koji se odvija tim dionicama u smjeru kretanja biciklista od samog starta biti usporen, u skladu s kretanjem biciklista, odnosno oko 40 – 50 km/h. Obzirom da će staza biti osigurana od strane predstavnika MUP-a, neće biti moguća pretjecanja ni propuštanja prometa, pa samim time postoji velika vjerojatnost da će doći do kašnjenja autobusnih linija koje prometuju tim dionicama.