Arhiva objava

Obavijest poduzetnicima o izradi UPU Poduzetničke zone Pićan-jug

31. listopada 2018. | Novosti

Poštovani poduzetnici,

Općina Pićan je pokrenula postupak izrade Urbanističkog plana uređenja građevinskog područja gospodarsko proizvodno poslovne namjene “Poduzetnička zona Pićan jug”. U sklopu izrade Plana potrebno je odabrati prostornu strukturu koja će osigurati uvjete za gradnju i uređenje zone u skladu sa potrebama gospodarskih subjekata na području Općine Pićna, te stvoriti planske pretpostavke za razvoj komunalne i ostale infrastrukturne mreže uz omogućavanje etapne realizacije.

U svrhu stvaranja uvjeta za razvoj poduzetničkih i gospodarskih aktivnosti unutar Poduzetničke zone Pićan-jug, pozivamo sve postojeće i potencijale zainteresirane poduzetnike i obrtnike da dostave svoje potrebe i zahtjeve na e-mail: martina.bilic@pican.hr najkasnije do srijede, 07. studenoga 2018. godine, te da prisustvuju informativnom sastanku koji će se održati u četvrtak, 08. studenoga 2018. godine u 17,30 sati u vijećnici Općine Pićan. Na sastanku će biti prisutni i izrađivači Plana, te će svi zainteresirani biti u mogućnosti postavljati svoja pitanja, te izraziti svoje potrebe i na samom sastanku.

Za sve dodatne informacije, slobodno nam se obratite na gore navedeni e-mail ili na br. mobitela 099/200-0041 – Martina Bilić.