Arhiva objava

Općini Pićan dodijeljeno priznanje za transparentnost poslovanja u 2022. godini

17. svibnja 2023. | Novosti

Veleučilište Effectus, Veleučilište u Šibeniku i Novi informator d.o.o. pokrenuli su zajednički projekt osnivanja Centra izvrsnosti lokalne samouprave, mjesta na kojem bi hrvatske općine mogle dobiti relevantne informacije koje će pridonijeti izgradnji njihova ustroja i pomoći pri obavljanju poslova iz samoupravnog djelokruga.
Vrednovanje izvrsnosti u transparentnosti rada općina provedeno je od studenog 2022. do siječnja 2023. godine. Tijekom vrednovanja za svaku općinu prikupljene su 33 informacije sa službene web stranice.
Na razini Istarske županije najuspješnijom općinom proglašena je upravo Općina Pićan, te je jučer načelnik Dean Močinić u Zagrebu preuzeo pohvalu izvrsnosti za transparentnost poslovanja u 2022. godini, na što smo iznimno ponosni!
Mi u Općini Pićan ne zaboravljamo da smo tu zbog građana i njima na usluzi, stoga se nadamo kako i naši sugrađani prepoznaju trud koji ulažemo kako bi naše poslovanje bilo svima dostupno.

https://effectus.com.hr/veleuciliste-effectus-veleuciliste-u-sibeniku-i-novi-informator-d-o-o-predstavili-su-centar-izvrsnosti-lokalne-samouprave-i-rezultate-istrazivanja-izvrsnosti-za-transparentnost-pos/