Arhiva objava

Pazi što jedeš laboratorij u Pićnu (23.04.-26.04.2018.)

19. travnja 2018. | Novosti

1. DAN 23.4.2018.

14:00-16:00 – upoznavanje i teorijski dio Laboratorija – CENKI Pićan

dr.sc. Tihana Rubić: „Društveni odnosi i održivi razvoj“ -30 min

dr.sc. Jelena Ivanišević – „Kulinarske uspomene, kulinarski bjegovi“ – 30 min

dr.sc. Tanja Kocković Zaborski: „Tradicijska prehrana u Istri s naglaskom na tradicijsku tjesteninu“ – 30 min

Matija Kralj – Film i tradicijska prehrana  

17:00 – 19:00 – izlet na slap Sopot – https://www.facebook.com/events/1835284319848911/

2. DAN 24.4.2018.

17:00 – demonstracija branja šparoga studentima Filozofskog fakulteta iz Zagreba s gđom Orijanom Baćac u Barišići

4. DAN 26.4.2018.

10:00 h – vodstvo po Pićnu – Elis Baćac, koordinatorica projekta za Pićan

11:00 – 12:00 – Općina Pićan – prezentacija projekta i prikazivanje prošlogodišnjeg filma Ravioli/rafijoli

12:30 – 13:30 – Pazin – vodstvo po stalnom postavu Etnografskog muzeja Istre – www.emi.hr