Arhiva objava

Poziv na sastanak na temu 10. LegendFesta

24. travnja 2015. | Kultura i turizam, Novosti

leg2

POZIV SVIM PIĆANCIMA I OBOŽAVATELJIMA LEGENDFESTA NA SASTANAK 2.5.2015. U 18,00 SATI U OPĆINU PIĆAN NA TEMU 10. LEGENDFESTA

 

Drage naše Pićanke, Pićanci i svi obožavatelji LegendFesta,

vjerujemo da znate da ove godine slavimo deset godina našega festivala LegendFesta. Svečanu proslavu našeg rođendana obilježit ćemo 31. srpnja, 1. i 2. kolovoza ove godine.

Deseti LegendFest će po mnogočemu biti poseban i drugačiji. Cijelu godinu marljivo radimo na pripremi festivala pa bi Vam željeli na ovom sastanku predstaviti naše ideje i zamisli za ovogodišnji festival.

Velika nam je želja čuti Vaša razmišljanja i ideje koje Vam zasigurno ne nedostaju. Želimo znati što smatrate da se može učiniti da festival bude još kvalitetniji i posjećeniji te kako Vi možete doprinijeti tome. Ono što smo si postavili kao jedan od najvažnijih ciljeva jest da Vi, dragi Pićanci, budete u što većem broju uključeni u festival (kao dio programa, radom na pripremi festivala i samome festivalu, sudjelovanjem u ugostiteljskoj ponudi i slično). Znamo da je Pićanština puna kreativnoga potencijala kojega želimo osloboditi.   Radujemo se vašem dolasku i lijepi pozdrav do tada.

 

IVOR ZIDARIĆ
Direktor festivala LegendFest
Mob: 098 202486
E-mail: info@legendfest.hr
www.legendfest.hr

ELIS BAĆAC

Izvršna producentica festivala LegendFest

Mob: 099 408 9194

E-mail: baacelis@gmail.com

www.legendfest.hr

Poziv