Arhiva objava

Poziv stipendistima za sudjelovanje na manifestacijama 2024.

20. ožujka 2024. | Novosti

Na temelju članka 26. Pravilnika o stipendiranju Općine Pićan („Službene novine Općine Pićan“ br. 11/22, 13/23), stipendisti imaju mogućnost sudjelovanja u organizaciji i provedbi Općinskih manifestacija i drugih aktivnosti.

Stipendisti su obvezni odazvati se na poziv Općine za sudjelovanje u organizaciji i provedbi Općinskih manifestacija i drugih aktivnosti najmanje jednom godišnje, osim iz posebno opravdanih razloga koje utvrđuje Komisija na temelju zahtjeva i izjave stipendista.

Jedinstveni upravni odjel Općine objavljuje popis manifestacija i aktivnosti Općine u tijeku godine, za koje stipendisti mogu iskazati svoj interes, te odabire stipendiste koje će angažirati za rad na temelju stvarnih potreba, te stoga nije obvezan odabrati i angažirati sve prijavljene stipendiste.

Stipendist i Općinski načelnik će sklopiti ugovor za rad u organizaciji i provedbi Općinskih manifestacija i drugih aktivnosti, kojim će biti utvrđena prava i obveze ugovornih strana, kao i iznos naknade za obavljeni posao.

Ukoliko stipendist ne iskaže svoj interes niti jednom tijekom godine temeljem javnog poziva Općine, gubi pravo na isplatu posljednje dvije stipendije sljedeće kalendarske godine (tj. za svibanj i lipanj sljedeće godine).

Slijedom navedenoga, objavljuje se popis manifestacija za koje stipendisti mogu iskazati svoj interes za rad:

  • PETIVINA 25. svibnja 2024. u Pićnu
  • FESTIVAL ŠĆORICE 27./28. srpnja 2024. u Pićnu
  • ROKOVA 14. kolovoza 2024. u Pićnu
  • BORTULJA 24. kolovoza 2024. u Tupljaku
  • SOPOT SOPE 08. rujna 2024. na slapu Sopot
  • SMOTRA MASLINOVOG ULJA ISTOČNE ISTRE 30. studenoga 2024. u Sv. Katarini
  • MINI ADVENT 13. prosinca 2024. u Pićnu.

Općina zadržava pravo izmjene i/ili dopune ovog popisa manifestacija.

Svoje prijave (ispunjene obrasce) možete slati najkasnije do 30. travnja 2024.g. na e-mail martina.bilic@pican.hr.

 

Obrazac – Prijava za sudjelovanje na manifestaciji