Arhiva objava

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću: Nacrt Plana gospodarenja otpadom – separat za Općinu Pićan

03. siječnja 2018. | Novosti, Savjetovanja s javnošću

POZIV

zainteresiranoj javnosti

za dostavu prijedloga i mišljenja

na Nacrt Plana gospodarenja otpadom za područje GRADA LABINA i općina RAŠA, KRŠAN, SVETA NEDELJA I PIĆAN

– Separat za Općinu Pićan

Općina Pićan objavljuje Nacrt Plana gospodarenja otpadom za područje Grada Labina i općina Raša, Kršan, Sveta Nedelja i Pićan – Separat za Općinu Pićan te poziva zainteresiranu javnost da se uključi u izradu općeg akta. Savjetovanje s javnošću provest će se u trajanju od 30 dana u razdoblju od 03. siječnja do 02. veljače 2018. godine.

Za dostavu prijedloga i mišljenja koristi se isključivo priloženi obrazac. Popunjeni obrazac potrebno je dostaviti na e-mail adresu: martina.bilic@pican.hr ili putem pošte na adresu: Općina Pićan, Pićan 40, 52332 Pićan.

Po završetku Savjetovanja, svi pristigli prijedlozi bit će pregledani i razmotreni te će se o istim sastaviti Izvješće o usvojenim i odbijenim prijedlozima koje će biti objavljeno na web stranici Općine: www.pican.hr

Na temelju predloženog teksta Plana i pristiglih prijedloga i mišljenja, formulirat će se konačni tekst Plana gospodarenja otpadom za područje Grada Labina i općina Raša, Kršan, Sveta Nedelja i Pićan – Separat za Općinu Pićan.

Prilog obavijesti čine: Nacrt Plana gospodarenja otpadom za područje Grada Labina i općina Raša, Kršan, Sveta Nedelja i Pićan – Separat za Općinu Pićan, Obrazloženje razloga i ciljeva koji se žele postići donošenjem akta i Obrazac za dostavu prijedloga i mišljenja.

Savjetovanje i svi dokumenti su dostupni na sljedećem linku: https://www.proracun.hr/Home/Savjetovanje/525ab901-3abf-47df-b283-2e4b6274519a