I ove godine uspješno je završena škola plivanja u organizaciji Općine Pićan! Sretni smo što mogli omogućiti 61 djetetu osnovno školskog i predškolskog uzrasta s područja Općine Pićan druženje i edukaciju na plaži Maslinica u Rapcu.

Škola plivanja se odvijala u dvije grupe – Mala škola plivanja za uzraste od predškole do 4. razreda osnovne škole i Velika škola plivanja za uzraste od 5. do 8. razreda osnovne škole. Mala škola plivanja odvijala se u razdoblju od 23.7. do 27.7.2018. godine pod vodstvom kineziologinja Maje Perčić i Ljiljane Štingl a sudjelovalo je 48 mališana. Velika škola plivanja odvijala se od 30.7. do 3.8.2018. pod vodstvom kineziologinje Maje Perčić a pohađalo ju je 13 djece.

Zahvaljujemo se osoblju kampa Maslinica na uslužnosti i pomoći, a najveće pohvale našim voditeljicama u pratnji koje su vrhunski odradile ovaj zahtjevan zadatak. Nadamo da će i do godine na siti način biti omogućeno druženje i edukacija naše djece kojima želimo lijep provod u ostatku ljetnih praznika!

Mala škola plivanja

Picture 1 of 2