Arhiva objava

Smotra ulja Istočne Istre – poziv zainteresiranim proizvođačima maslinovog ulja

09. listopada 2018. | Novosti, Poljoprivreda i gospodarstvo

Udruga “Agropićan” i Općina Pićan pozivaju sve zainteresirane proizvođače maslinovog ulja da se prijave na natjecanje za najbolja ulja na manifestaciji

SMOTRA ULJA ISTOČNE ISTRE
povodom blagdana Sv. Katarine koja će se održati 24. studenoga 2018.

Uzorci ulja zaprimat će se isključivo do 05. studenoga 2018.g. s obzirom na to da se predaju na stručnu kemijsku i organoleptičku analizu o čemu će se održati predavanje dana 23. studenoga 2018.g.

Natjecatelji moraju podignuti tri boce od 0,20 l. Boce se mogu podići u Općini Pićan, u Kukurinima kod Baćac Feruča i u Bolobanima kod Smoković Silvana. Može se zatražiti i dostava na tel. 098 391 806 – tajnik udruge Silvano Smoković.

Molimo da se pridržavate navedenih termina, u suprotnom se uzorci neće moći zaprimati.

Na manifestaciji će se osigurati prodaja maslinovog ulja po promotivnim cijenama, stoga se svi registrirani proizvođači s područja Općine Pićan mogu javiti i prodavati svoja ulja.

I ove će godine biti izloženi i ostali proizvodi od maslina (razni namazi, kruh, rakija, čajevi, pikantna i aromatizirana ulja itd.) stoga ako se i na vašim stolovima nalaze takvi proizvodi slobodno možete donijeti svoj proizvod na degustaciju.

Info: Silvano Smoković 098 391 806

Predsjednik udruge
Baćac Feručo