Arhiva objava

Upis djece u Dječji vrtić “Lišnjak” Pićan – VAŽNO

10. srpnja 2020. | Novosti

UPIS DJECE U DJEČJI VRTIĆ „LIŠNJAK“ PIĆAN
(PREDUPISI)

Anketa o zainteresiranosti

Općina Pićan je dana 06. svibnja 2020. godine objavila obavijest kojom se pozivaju roditelji zainteresirani za upis svoje djece u Dječji vrtić “Lišnjak”, koji će sa radom započeti na jesen ove godine, da dostave ispunjeni obrazac – anketu o zainteresiranosti roditelja za upis djece najkasnije do 27. svibnja 2020. godine: https://www.pican.hr/upis-djece-u-djecji-vrtic-lisnjak-pican-anketa-o-zainteresiranosti/

Kako do današnjeg dana još uvijek veliki broj roditelja nije dostavio ispunjeni obrazac, u svrhu kvalitetne i pravovremene pripreme za početak rada, ponovno POZIVAMO SVE ZAINTERESIRANE RODITELJE da ispune obrazac koji možete preuzeti sa web stranice Općine Pićan www.pican.hr ili osobno u Općini Pićan. Ispunjeni obrazac pošaljite e-mailom na martina.bilic@pican.hr, poštom na adresu Općine Pićan, Pićan 40, 52332 Pićan ili dostavite osobno u Općinu Pićan.

Obrasce dostavite najkasnije do 24. srpnja 2020. godine.

Podaci koje primimo putem navedenih obrazaca koristit će se u svrhu pripreme okvirnog broja djece i potrebnog broja odgajatelja i može utjecati na upisnu kvotu stoga roditeljima naglašavamo na važnost predaje obrasca.

Za sve dodatne informacije, slobodno nam se obratite e-mailom na martina.bilic@pican.hr ili telefonom na 052/887-054 ili 099/200-0041 (Martina Bilić).

Ukoliko ste obrazac već dostavili tijekom prvog poziva, nije potrebno da ga dostavljate ponovno.

OBRAZAC