Arhiva objava

Važna obavijest za roditelje: Upisi u Dječji vrtić “Mali medvjed” Pićan

26. kolovoza 2020. | Novosti

Poštovani roditelji predškolske djece,

Općina Pićan je započela, ali nije dovršila postupak osnivanja novog Dječjeg vrtića “Lišnjak” Pićan. S obzirom na to da procedure još uvijek traju, postigli smo dogovor sa Dječjim vrtićem “Mali medvjed” Pićan da još u rujnu ove godine radi, a sve u cilju zadovoljenja potreba Vas, cijenjenih roditelja, i Vaše djece. Stoga Dječji vrtić “Mali medvjed” raspisuje upise u vrtić za djecu koja do sada nisu pohađala – u nastavku obavijest o upisima i obrazac-prijavnica. Djeca koja su već upisana nisu obvezna prijaviti se na ovaj natječaj. Isto je također objavljeno na web stranici Dječjeg vrtića www.dvmm.hr.

Dječji vrtić “Lišnjak” će s radom započeti od 01. listopada 2020.g., te će se u tu svrhu tijekom rujna provesti upisi za SVU DJECU, bez obzira na to pohađaju li već vrtić “Mali medvjed” ili ne, i bez obzira na to jesu li dostavljene informativne ankete kao neslužbeni obrasci koji su nam bili potrebni zbog okvirnoga definiranja skupina.

Molimo Vas da redovno pratite obavijesti Općine Pićan na ovoj web stranici kako biste bili pravovremeno obaviješteni o novostima.

Obavijest o upisima Prijavnica